pátek 4. října 2013

Můra / Owlet moth (my work)

materials: Akvarelové barvy ( velká set akvarelových barev Mondeluz od KOH-I-NOORU (cca 900 Kč)  a sadu akvarelek UMPTON (jedna akvarelka kolem 20-30 Kč, má sada srála cca 1000 Kč), tužka a skicák IVORY (cca 169 Kč)

 aquarelle colours drawing aquarelle set Mondeluz from KOH-I-NOOR and umpton aquarells set) , pencil

Práci jsem nedělala dlouho a intenzivně, nejsem ten člověk, který by se piplal s malováním několik hodin a bezvýsledně a už jsem si zvykla  že na začátku mé práci obrázek vypadá ošklivě (to je znamení, že na konci to bude pěkná práce. Divné by bylo kdyby se mi to líbilo v průběhu....by asi někde byla chyba) Člověk by si měl vše prvně načrtnout, poté vytvořit podklady, stíny...a až do stínů malovat....nesnáším, když někdo maluje od určité částí např obličeje, krajiny....a pomalu se dostává s do dalších častí aniž by měl načrtnuto, předkresleno...prostě a jednoduše má technika je vrstvení barev (ty jsou nejdůležitější ..barvy)....a nesnáším vybledlé stínování, kde se člověk bojí přitlačit na barvu či tužku.... malování či kreslení je o budování obrázku, ne o nekonečném patlání se nad ničím.
Moji vadou je, že neustále upravuji (a občas to přeženu) a lituji, že jsem to tak nenechala....ale...mnooo....s touhle prací, jsem hodně spokojená (ufffff)
(give me heart smile on this page)

1 komentář:

  1. thank youu :-* i am gonna drawing similar pictures where in the middle will be face and around animals ... :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...