čtvrtek 11. prosince 2014

Inspiration/ boho tašky


Nevím, co to do mě vjelo ale najednou jsem nadchnuta pro všemožné barvy, neony (ale ne v oblečení samozřejmě, v doplňcích...zas tak ujetá nejsem :D ). Někde se válí 3 různobarevné štosy kůží po dědovy, možná bych je mohla využít na boho tašku, přidat pár bambulek, chodsky laděných stuh....
možnáá, a možná mě jen tyhle tašky inspirují pro tvorbu šperků....asi se nestane, aby některý rok boho styl vyšel z módy....ten tu bude vždycky .... pár odložených látek, vyšívání a cetky a je to na světě :-)

 (fotky nalezené na netu... samozřejmě...byla bych B/bůh, kdybych je všechny měla hahah....)









středa 10. prosince 2014

Tea time

Nedávno jsem koupila dvě stejné bavorské konvičky, jedna u mne zůstane a druhou budu chtít prodat :) , kdybych mohla tak bych si je koupila všechny, bylo jich tam snad dvacet.... ale hold, kam bych je dala... myslím, že je na nich něco jemně kouzelného, celou rodinu asi neobslouží ale pro dýchánek mladé dámy postačí velice :-)
-houby jsem koupila v zahradnictví, kde jsme si zrovna kupovali na jedličku na Vánoce a maliny na vánočních trzích v Plzni :-)

úterý 2. prosince 2014

♥Prague♥




Den se sešel se dnem, navštívila jsem Prahu a kamarádku, něco "pokoupila" a navštívila Obecní dům a výstavu "Secese- Vitální umění 1900". Sice jsme byly i na Holešovice fashion marketu, ale zřejmě to už jsou věci mimo mě. Samozřejmě něco málo se mi líbilo, ale většina jsou jen obyčejná trika s potiskem (to bych asi zvládla sama), náušnice, které bych určitě zvládla i sama. Aby se neřeklo, tak jsem si koupila Cider- Cidre z Bretaně, který mne málem otrávil (nebo spíše přiotrávil) hahha. No, zřejmě už nejsem tak "alternativní" člověk jako dříve a ne každá akce "zadara" mě zabaví. Ale nevadí, protože to byla jen chvilička a den strávený v Praze byl moc pěkný. Nejlepší tečka nakonec byl antikvariát.♥♥♥
2 redheads
Fotky z výstavy nemám, protože když se někde píše nefotit, tak prostě nefotím...už z ohledu na výstavu a opravdu za každou cenu ty snímky nemusím mít....hlavně, že mám zážitek a ten se cení více než fotografie. 
A mé úlovky z antikvariátu
 jedna z mála knih, které od Waltera Scotta ještě nemám







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...