sobota 4. ledna 2014

♥ floral ♥


Nedalo mi to, abych si svůj šuplík opět nevyfotila a někam ho opět nedala, jsem na něj pyšná. Kdo ví, kolikrát se tady ještě objeví :-D Poslední dobou šidím malování a čtení, a zřejmě brzo začnu, možná zítra, protože mi chybí, takové to odreagování se něčím. Před chvilkou jsem si četla, že umělec, který přestane malovat, jakoby spáchal emocionální sebevraždu.. true story, a proto zítra (po dávce mučení/učení) se do něčeho vrhnu....a taky do čtení Villete od Charlotte Brontëové, čekám příběh podobný Janě Eyrové, kde se bude chudá guvernantka potloukat pochmurnou krajinou...snad mě to nezklame :)

nad postelí mi bude viset lapač snů, který se bude po malých lapačích ...konečný výsledek ukážu ;-)
aaach, taková blbost a tak se mi líbí :) (starý look je dobrý look)
málokdy nosím, co sama vyrobím...tady jsem své pravidlo porušila a tyhle dva krasavce nosím s láskou... ten se zlatým řetízkem vypadá, jakoby na něm byly zavěšený opály nebo měsíční kameny (ale nejsou hahah...)  a na druhém jsou zavěšené růženíny a avanturín :) ...co jsem si tak vyčetla, tak tyto dva kameny jsou dobré na psychickou stránku člověka...takže se mi teď, zdá se dost hodí hahah )


4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, šuplík je krásny! Som sa splietla... aj tak by som ti ukradla polovicu vecí, čo tam máš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha, to vždycky, když si něco vyfotím, tak si uklidím haha, ale kdybys viděla ten nepořádek jinak, tak by se ti ty věci už zas tak pěkné nezdály :-D ale jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
  3. Ten šuplík je super :) A Vilette jsem četla už hodně dávno, ale co si pamatuju, tak se mi to líbilo dokonce víc než Jana Eyrová. :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...