pondělí 9. června 2014

bazaar

krabiceeee.....všudeeee....
Už je to nějaká doba, na internet jsem jaksi neměla ani pomyšlení, flákala jsem i fler, votočvohoz. Po namáhavém stěhování, kdy jsem málem vypustila duši, kdy jsem se musela rozloučit s milovaným bytem (na který ale světe div se vzpomenu jen málokdy), bojovala jsem s tím, že bydlím na vesnici, že nemůžu jít nakupovat. Přijde mi, že tu čas ubíhá o hodně rychleji, vždy mám co dělat, a vlastně i nic, co dělat. Sice jsem do Srbic chodívala jako dítě a nějaké známé tu měla...ale už je tomu dlouho a nemám na to se sama seznamovat a navazovat kontakty, jsem trochu "podivín". Ještě nyní mám v pokoji plno nevybalených krabic a už se mi utváří plán jak co a kde udělám (i když na to peníze ještě nemám). Navštívili jsme bazar nábytku v Staňkově, kde mám pár věcí už vyhlídnuté a pár věcí jsem i vyfotila.
Tahle skříň byla perfektní, kdybych měla cca 5000 navíc tak bych jí koupila. Měla ale pár nevýhod, jakou byla například velikost. Normální ramínka by se tam nevešla a proto by se místo na praktické využití hodila spíše na okrasu, například do tvrzí, zámků, statků a mlýnů. Přímo z ní voněla historie a zatuchlina prastarých časů. Vnitřek byl potažený vzorovaným, zlato-rudým saténem
prostřední lustr je dost podobný tomu mému (až na to, že já si ho teda dozdobila). První má taky své "americké kouzlo divokého západu" a hned bych si ho představila v seriálu doktorka Quinnová XD )
ještě jeden podobný lustr...
Tenhle lustr mě hodně zaujal, kdybych tak dokázala rodinu přemluvit, aby byl umístěný třeba v kuchyni nebo obýváku (spíše kuchyni, kde je plno chodské keramiky a proto by se to hodilo)
detail lustru
a tenhle by se v budoucnu hezky vyjímal v mém ateliéru ♥ ta patina na něm je nádherná
Tento krémový lustr už málem jel se mnou domů.....byla jsem natolik unesená jeho vzhledem, že jsem jaksi opomenula že je poškozený a téměř nefunkční (to je vidět u žárovek)
Ta světlá jela se mnou domů ♥
a ke skříni jsem si za 50 Kč přikoupila i tuhle blbost. Už mi zdobí mojí knihovnu (BTW už mám 640 knih hahaha)
A takhle moje nová selská skříň vypadá v mém pokoji po umístění....myslím si, že mi moji noru krásně projasnila a je tím stylem nábytku, který mě asi i přežije.
...když se otevře...
Navštívila jsem po nějaké době i sekáč v Domažlicích a koupila si něco (Primark origin)
Můj lustr prošel menší změnou, sundala jsem nějaké krystaly a naaranžovala květy. Celkově vypadá o hodně lépe, než když visel v bytě. Září do té královské modři jako hvězda na nebi.
můj pokojík (víc fotek pokojíku zveřejním později ;-) )


PLEASE LIKE MY FACEBOOK PAGE  lady Limon

2 komentáře:

  1. to je škoda, že není funkční ten lustr ...bych ho taky brala a říkal vám prodavač jaká je závada? třeba by to šlo opravit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že opravit by to sice asi šlo, ale bylo by to piplačka a stálo by to něco navíc asi, tak jak je stal 300 (což ale neni zas tak moc no)
      jak jsou ty podstavce u žárovek vyloupnuté, to je ten nej problém, by se to muselo něčím zacelit (nevím čím) tak, aby se tam ty žárovky tak nepohybovali..u nějakých podstavců to i přes to rozloupání bylo dobré ale jeden tu žárovku skoro ani nedržel...chtělo by to asi i nechat omrknout elektrikářem .....

      nevím, jestli by to stálo za tolik práce......ono kdyby to bylo bez chyby tak je jasný, že by se cena pohybovala úplně v jiné dimenzi ( např 1500 a víš)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...