neděle 21. dubna 2013

Můj mori lustr/ my mori chandelier

Myslím, že nikdo nemá lustr jako já hahah, mno je to trochu vtipný a myslím, že stojí za to ho ukázat... ano je to starožitnost, a když jsem ho kupovala z antiku tak jsem byla upozorněna ať na ramena raději nesahám, že potřebuje trochu raději poupravit mno nejsem si úplně jistá, jestli ho táta opravil, ale dotýkám se ho normálně, takže no stress haha, visí z něj složené jeřábi, ale tohle všechno ještě není tak zajímavé jako to, že díky mé lenosti se stal ještě zajímavějším haha.... jednoho krásného dne by do pokoje vletěla vosa,a já neměla energii ji vyhánět (cca pár dnů hahah), mno zapomněla jsem na ní úplně...a po pár dnech jsem si všimla že vždy letí z okna ven a zase zpět a furt dokola, a když zavřu před ni okno tak za oknem "ječí" ...kouknu na lustr a ona si tam stavěla hnízdo ...je mi líto, vosa nepřežila kvůli mé nové energii haha, ale hnízdo jsem si na lustru nechala jako úkaz, přeci do toho dala ta potvora nějakou prácí, tak jí tam ten pomníček nechám :-)))
(I think my chandelier is so interesting that i have to give photo of it here, not so interesting because it is antique or because cranes are climbing around him, but because on my chandelier is small wasp nest ..haha real mori style, right? haha...one day i was so lazy to threw wasp out of my room and i left her but when i have seen what she made, i was so surpriced and fascinated....♥)

2 komentáře:

  1. No potěš koště, ještě že sis toho všimla dřív, než jsi tam měla nastěhovaný celý roj. XD Jinak ten lustr vypadá dokonale *____*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, ale docela mi bylo i líto tu vosu zabít..ani nebzučela..neotravovala mě...chudák hahahahh

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...