neděle 25. listopadu 2012

Vyplavené sklo má něco do sebe, nikdy nevíš, jak staré je, kde se vyskytoval, kdo jej dříve držel v ruce, či čeho bylo součástí ....z jaké doby máš sklo....
Obroušené sklo, vyvržené z moře v Anglii :) ...tluču si do hlavy, že jsem si toho nenašla víc!!!
také obroušené sklo z moře

Můj poklad, nesbírám to systematicky..že bych na to myslela..a hledala to a to, prostě když najednou, omylem, náhodou něco u mě skončí...tak si to strčím do téhle drátěné misky, až teď když se na to koukám s tím systematickým sbíráním asi přece jen začnu :) ...vše má svoji moc, a ja věřím na nadpřirozeno, sílu a moc věcí, v další životy, ve vše nemožné. Nejvíc chci sbírat křišťál (hned se mi vybaví scéna z Labyrinthu jak si Jareth, král Goblinů hraje s křišťálovými koulemi)
  • Křišťál- Křišťál, "kámen kamenů". Celá tisíciletí byl považován za účinný talisman s tajemnými magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a na Nové Guinei s jeho pomocí přivolávají déšť, Tibeťané ho dodnes používají jako lék na otevřené rány, Japoncům symbolizuje trpělivost, moudrost a dokonalost a americkým Indiánům je prostředníkem při komunikaci s duchovním světem. Křišťál propojuje naši duši s věčností Universa, čistí a chrání naši auru, odstraňuje blokády bránící průtok energie.

LOOK HERE --->  pláž ze skleněných oblázků


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...